EFFECT OF TEMPERATURE ON REHYDRATION KINETICS, FUNCTIONAL PROPERTIES, TEXTURE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF RED PEPPER VAR. HUNGARIAN (CAPSICUM ANNUUM L.)
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Título según WOS: | EFFECT OF TEMPERATURE ON REHYDRATION KINETICS, FUNCTIONAL PROPERTIES, TEXTURE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF RED PEPPER VAR. HUNGARIAN (CAPSICUM ANNUUM L.) |
Título según SCOPUS: | Effect Of Temperature On Rehydration Kinetics, Functional Properties, Texture And Antioxidant Activity Of Red Pepper Var. Hungarian (Capsicum Annuum L.) |
Título de la Revista: | Journal of Food Processing and Preservation |
Volumen: | 37 |
Número: | 1 |
Editorial: | BLACKWELL PUBLISHING LTD |
Fecha de publicación: | 2013 |
Página de inicio: | 74 |
Página final: | 85 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857583030&partnerID=q2rCbXpz |
DOI: |
10.1111/j.1745-4549.2011.00623.x |
Notas: | ISI, SCOPUS |