EFFECT OF TEMPERATURE ON REHYDRATION KINETICS, FUNCTIONAL PROPERTIES, TEXTURE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF RED PEPPER VAR. HUNGARIAN (CAPSICUM ANNUUM L.)
Más información
| Título según WOS: | EFFECT OF TEMPERATURE ON REHYDRATION KINETICS, FUNCTIONAL PROPERTIES, TEXTURE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF RED PEPPER VAR. HUNGARIAN (CAPSICUM ANNUUM L.) |
| Título según SCOPUS: | Effect Of Temperature On Rehydration Kinetics, Functional Properties, Texture And Antioxidant Activity Of Red Pepper Var. Hungarian (Capsicum Annuum L.) |
| Título de la Revista: | Journal of Food Processing and Preservation |
| Volumen: | 37 |
| Número: | 1 |
| Editorial: | BLACKWELL PUBLISHING LTD |
| Fecha de publicación: | 2013 |
| Página de inicio: | 74 |
| Página final: | 85 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857583030&partnerID=q2rCbXpz |
| DOI: |
10.1111/j.1745-4549.2011.00623.x |
| Notas: | ISI, SCOPUS |