EFFECT OF TEMPERATURE ON REHYDRATION KINETICS, FUNCTIONAL PROPERTIES, TEXTURE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF RED PEPPER VAR. HUNGARIAN (CAPSICUM ANNUUM L.)

Zura-Bravo, L; Vega-Galvez, A; Lemus-Mondaca, R; Ah-Hen, KS; Di Scala K.

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Título según WOS: EFFECT OF TEMPERATURE ON REHYDRATION KINETICS, FUNCTIONAL PROPERTIES, TEXTURE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF RED PEPPER VAR. HUNGARIAN (CAPSICUM ANNUUM L.)
Título según SCOPUS: Effect Of Temperature On Rehydration Kinetics, Functional Properties, Texture And Antioxidant Activity Of Red Pepper Var. Hungarian (Capsicum Annuum L.)
Título de la Revista: Journal of Food Processing and Preservation
Volumen: 37
Número: 1
Editorial: BLACKWELL PUBLISHING LTD
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 74
Página final: 85
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857583030&partnerID=q2rCbXpz
DOI:

10.1111/j.1745-4549.2011.00623.x

Notas: ISI, SCOPUS