Osmotic dehydration under high hydrostatic pressure: Effects on antioxidant activity, total phenolics compounds, vitamin C and colour of strawberry (Fragaria vesca)
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Título según WOS: | Osmotic dehydration under high hydrostatic pressure: Effects on antioxidant activity, total phenolics compounds, vitamin C and colour of strawberry (Fragaria vesca) |
Título según SCOPUS: | Osmotic dehydration under high hydrostatic pressure: Effects on antioxidant activity, total phenolics compounds, vitamin C and colour of strawberry (Fragaria vesca) |
Título de la Revista: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Volumen: | 52 |
Número: | 2 |
Editorial: | Elsevier |
Fecha de publicación: | 2013 |
Página de inicio: | 151 |
Página final: | 156 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84858719526&partnerID=q2rCbXpz |
DOI: |
10.1016/j.lwt.2012.02.027 |
Notas: | ISI, SCOPUS |