Osmotic dehydration under high hydrostatic pressure: Effects on antioxidant activity, total phenolics compounds, vitamin C and colour of strawberry (Fragaria vesca)

Nunez-Mancilla, Y; Perez-Won, M; Uribe, E; Vega-Galvez, A; Di Scala K.

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Título según WOS: Osmotic dehydration under high hydrostatic pressure: Effects on antioxidant activity, total phenolics compounds, vitamin C and colour of strawberry (Fragaria vesca)
Título según SCOPUS: Osmotic dehydration under high hydrostatic pressure: Effects on antioxidant activity, total phenolics compounds, vitamin C and colour of strawberry (Fragaria vesca)
Título de la Revista: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Volumen: 52
Número: 2
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 151
Página final: 156
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84858719526&partnerID=q2rCbXpz
DOI:

10.1016/j.lwt.2012.02.027

Notas: ISI, SCOPUS