Reduction of the monounsaturated fatty acid content of Escherichia coli results in increased resistance to oxidative damage

Pradenas, G. A.; Paillavil B.A.; Reyes-Cerpa, S; Perez-Donoso J.M.; Vasquez, C. C.

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Título según WOS: Reduction of the monounsaturated fatty acid content of Escherichia coli results in increased resistance to oxidative damage
Título según SCOPUS: Reduction of the monounsaturated fatty acid content of Escherichia coli results in increased resistance to oxidative damage
Título de la Revista: MICROBIOLOGY
Volumen: 158
Número: 5
Editorial: Society for General Microbiology
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 1279
Página final: 1283
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84860538768&partnerID=40&md5=bdc43260b9e664f29089ef93f774051c
DOI:

10.1099/mic.0.056903-0

Notas: ISI, SCOPUS