Suppressive effect of olive residue and saprophytic fungi on the growth of Verticillium dahliae and its effect on the dry weight of tomato (Solanum lycopersicum L.)

Arriagada C.; Garcia-Sanchez, M; Díaz R; Sampedro, I; Aranda, E; Garcia-Romera, I; Ocampo, J.A.

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Título según WOS: Suppressive effect of olive residue and saprophytic fungi on the growth of Verticillium dahliae and its effect on the dry weight of tomato (Solanum lycopersicum L.)
Título según SCOPUS: Suppressive effect of olive residue and saprophytic fungi on the growth of Verticillium dahliae and its effect on the dry weight of tomato (Solanum lycopersicum L.)
Título según SCIELO: Suppressive effect of olive residue and saprophytic fungi on the growth of Verticillium dahliae and its effect on the dry weight of tomato (Solanum lycopersicum L.)
Título de la Revista: Journal of Soil Science and Plant Nutrition
Volumen: 12
Número: 2
Editorial: Sociedad Chilena de la Ciencia del Suelo
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 303
Página final: 313
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84866343781&partnerID=40&md5=b281001bb9bdb65c7391bf4cccd79602
DOI:

10.4067/S0718-95162012000200010

Notas: ISI, SCIELO, SCOPUS