INVESTIGACIÓN ALIMENTARIA: CONSIDERACIONES PRACTICAS PARA MEJORAR LA CONFIABILIDAD DE LOS DATOS

Urteaga R, Carmen; Pinheiro F, Anna Christina

Keywords: chile, epidemiology, reliability, epidemiología, confiabilidad, Food research, food records, Investigación alimentaria, encuestas alimentarias

Abstract

There is an increasing need for a better knowledge of the characteristics of food consumption as well as the intake of nutrients and other component of the diet. The objective of this paper is to analyze some aspects that may help to improve the quality of the dietary data, such as: planning, training, supervision, and data entering, processing and analysis of dietary information

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Título según SCIELO: INVESTIGACIÓN ALIMENTARIA: CONSIDERACIONES PRACTICAS PARA MEJORAR LA CONFIABILIDAD DE LOS DATOS
Título de la Revista: REVISTA CHILENA DE NUTRICION
Volumen: 30
Número: 3
Editorial: SOC CHILENA NUTRICION, BROMATOLOGIA & TOXICOLOGIA
Fecha de publicación: 2003
Página de inicio: 235
Página final: 242
Idioma: es
URL: http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182003000300003&lng=en&nrm=iso&tlng=en
DOI:

10.4067/S0717-75182003000300003

Notas: SCIELO