INVESTIGACIÓN ALIMENTARIA: CONSIDERACIONES PRACTICAS PARA MEJORAR LA CONFIABILIDAD DE LOS DATOS
Keywords: chile, epidemiology, reliability, epidemiología, confiabilidad, Food research, food records, Investigación alimentaria, encuestas alimentarias
Abstract
There is an increasing need for a better knowledge of the characteristics of food consumption as well as the intake of nutrients and other component of the diet. The objective of this paper is to analyze some aspects that may help to improve the quality of the dietary data, such as: planning, training, supervision, and data entering, processing and analysis of dietary information
Más información
Título según SCIELO: | INVESTIGACI�N ALIMENTARIA: CONSIDERACIONES PRACTICAS PARA MEJORAR LA CONFIABILIDAD DE LOS DATOS |
Título de la Revista: | Revista chilena de nutrición |
Volumen: | 30 |
Número: | 3 |
Editorial: | SOC CHILENA NUTRICION, BROMATOLOGIA & TOXICOLOGIA |
Fecha de publicación: | 2003 |
Página de inicio: | 235 |
Página final: | 242 |
Idioma: | es |
URL: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182003000300003&lng=en&nrm=iso&tlng=en |
DOI: |
10.4067/S0717-75182003000300003 |
Notas: | SCIELO |