Propuesta de una metodología de análisis de la calidad global de la alimentación

Pinheiro F, Anna Christina; Atalah S Eduardo

Abstract

"Background: Several studies have attempted to assess the global quality of diet. One of such initiatives is the Healthy Eating index (HEI), developed in the Unites States. However, its application in other countries requires certain adaptations. Aim: To adapt the HEI to the Chilean population and to assess its value in Chilean school age children and adults. Material anal methods: A random sample of 264 school age children aged 13.4

Más información

Título según SCIELO: Propuesta de una metodología de análisis de la calidad global de la alimentación
Título de la Revista: REVISTA MEDICA DE CHILE
Volumen: 133
Número: 2
Editorial: Sociedad Médica de Santiago
Fecha de publicación: 2005
Página de inicio: 175
Página final: 182
Idioma: es
URL: http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-98872005000200004&lng=en&nrm=iso&tlng=en
DOI:

10.4067/S0034-98872005000200004

Notas: SCIELO