ETAPAS DEL CAMBIO, BENEFICIOS Y BARRERAS EN ACTIVIDAD FÍSICA Y CONSUMO DE FRUTAS Y VERDURAS EN ESTUDIANTES UNIVERSITARIOS DE SANTIAGO DE CHILE
Abstract
As baseline for health promotion and education interventions design, the stages of change, benefits and barriers in physical activity and fruit and vegetables intake were studied in 449 university students from Santiago. Instruments internationally validated and adapted to the country were applied. In physical activity, men were significant more active than women. Benefits like
Más información
Título según SCIELO: | ETAPAS DEL CAMBIO, BENEFICIOS Y BARRERAS EN ACTIVIDAD F�SICA Y CONSUMO DE FRUTAS Y VERDURAS EN ESTUDIANTES UNIVERSITARIOS DE SANTIAGO DE CHILE |
Título de la Revista: | Revista chilena de nutrición |
Volumen: | 35 |
Número: | 1 |
Editorial: | SOC CHILENA NUTRICION, BROMATOLOGIA & TOXICOLOGIA |
Fecha de publicación: | 2008 |
Página de inicio: | 25 |
Página final: | 35 |
Idioma: | es |
URL: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182008000100004&lng=en&nrm=iso&tlng=en |
DOI: |
10.4067/S0717-75182008000100004 |
Notas: | SCIELO |