ETAPAS DEL CAMBIO, BENEFICIOS Y BARRERAS EN ACTIVIDAD FÍSICA Y CONSUMO DE FRUTAS Y VERDURAS EN ESTUDIANTES UNIVERSITARIOS DE SANTIAGO DE CHILE

Olivares C, Sonia; Lera M, Lydia; Bustos Z, Nelly

Abstract

As baseline for health promotion and education interventions design, the stages of change, benefits and barriers in physical activity and fruit and vegetables intake were studied in 449 university students from Santiago. Instruments internationally validated and adapted to the country were applied. In physical activity, men were significant more active than women. Benefits like

Más información

Título según SCIELO: ETAPAS DEL CAMBIO, BENEFICIOS Y BARRERAS EN ACTIVIDAD F�SICA Y CONSUMO DE FRUTAS Y VERDURAS EN ESTUDIANTES UNIVERSITARIOS DE SANTIAGO DE CHILE
Título de la Revista: Revista chilena de nutrición
Volumen: 35
Número: 1
Editorial: SOC CHILENA NUTRICION, BROMATOLOGIA & TOXICOLOGIA
Fecha de publicación: 2008
Página de inicio: 25
Página final: 35
Idioma: es
URL: http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182008000100004&lng=en&nrm=iso&tlng=en
DOI:

10.4067/S0717-75182008000100004

Notas: SCIELO