Marcadores de alergia alimentaria en enfermedad péptica

TALESNIK G, EDUARDO; MAJERSON G, DANIELA; SERRANO H, CAROLINA; EINISMAN F, HELLY; GONZÁLEZ F, CARMEN; PEÑA V, ALFREDO; TORRES G, JAVIERA; DUARTE D, IGNACIO; Harris, Paul R

Abstract

"Background: The double-blind food challenge is the gold standard for diagnosis of food allergy, eventhough it is difficult to standardize and execute. An increase in allergy prevalence worldwide accentuates the importance of evaluating food allergy markers, in order to help the diagnosis. Objective: Elaboration of an operational definition for food hypersensitivity (FH) and eval

Más información

Título según SCIELO: Marcadores de alergia alimentaria en enfermedad p�ptica
Título de la Revista: Revista chilena de pediatría
Volumen: 80
Número: 2
Editorial: Sociedad Chilena de Pediatría
Fecha de publicación: 2009
Página de inicio: 121
Página final: 128
Idioma: es
URL: http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0370-41062009000200003&lng=en&nrm=iso&tlng=en
DOI:

10.4067/S0370-41062009000200003

Notas: SCIELO