Determination of the transgalactosylation activity of Aspergillus oryzae beta-galactosidase: effect of pH, temperature, and galactose and glucose concentrations
Más información
Título según WOS: | Determination of the transgalactosylation activity of Aspergillus oryzae beta-galactosidase: effect of pH, temperature, and galactose and glucose concentrations |
Título según SCOPUS: | Determination of the transgalactosylation activity of Aspergillus oryzae ?-galactosidase: Effect of pH, temperature, and galactose and glucose concentrations |
Título de la Revista: | Carbohydrate Research |
Volumen: | 346 |
Número: | 6 |
Editorial: | Elsevier Ltd. |
Fecha de publicación: | 2011 |
Página de inicio: | 745 |
Página final: | 752 |
Idioma: | English |
URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0008621511000541 |
DOI: |
10.1016/j.carres.2011.01.030 |
Notas: | ISI, SCOPUS |