Bioavailability of Stabilised Ferrous Gluconate with Glycine in Fresh Cheese Matrix: a Novel Iron Compound for Food Fortification

Pizarro, F; Boccio, J; Salgueiro M.; Olivares M.; Carmuega E.; Weill, R; Marque, S; Frereux, M; Noirt, F

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Título según WOS: Bioavailability of Stabilised Ferrous Gluconate with Glycine in Fresh Cheese Matrix: a Novel Iron Compound for Food Fortification
Título según SCOPUS: Bioavailability of stabilised ferrous gluconate with glycine in fresh cheese matrix: A novel iron compound for food fortification
Título de la Revista: Biological Trace Element Research
Volumen: 151
Número: 3
Editorial: Humana Press, Inc.
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 441
Página final: 445
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84871510788&partnerID=40&md5=f5c43e6e0e7b0fdbff694043f8985537
DOI:

10.1007/s12011-012-9574-7

Notas: ISI, SCOPUS