Bioavailability of Stabilised Ferrous Gluconate with Glycine in Fresh Cheese Matrix: a Novel Iron Compound for Food Fortification
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Título según WOS: | Bioavailability of Stabilised Ferrous Gluconate with Glycine in Fresh Cheese Matrix: a Novel Iron Compound for Food Fortification |
Título según SCOPUS: | Bioavailability of stabilised ferrous gluconate with glycine in fresh cheese matrix: A novel iron compound for food fortification |
Título de la Revista: | Biological Trace Element Research |
Volumen: | 151 |
Número: | 3 |
Editorial: | Humana Press, Inc. |
Fecha de publicación: | 2013 |
Página de inicio: | 441 |
Página final: | 445 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84871510788&partnerID=40&md5=f5c43e6e0e7b0fdbff694043f8985537 |
DOI: |
10.1007/s12011-012-9574-7 |
Notas: | ISI, SCOPUS |