Oxygen Response of the Wine Yeast Saccharomyces cerevisiae EC1118 Grown under Carbon-Sufficient, Nitrogen-Limited Enological Conditions
Más información
Título según WOS: | Oxygen Response of the Wine Yeast Saccharomyces cerevisiae EC1118 Grown under Carbon-Sufficient, Nitrogen-Limited Enological Conditions |
Título según SCOPUS: | Oxygen response of the wine yeast Saccharomyces cerevisiae EC1118 grown under Carbon-Sufficient, nitrogen-limited enological conditions |
Título de la Revista: | Applied and Environmental Microbiology |
Volumen: | 78 |
Número: | 23 |
Editorial: | American Society for Microbiology |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 8340 |
Página final: | 8352 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84870856370&partnerID=40&md5=2759b06adb029a72d7598bb36e2dc123 |
DOI: |
10.1128/AEM.02305-12 |
Notas: | ISI, SCOPUS |