Oxygen Response of the Wine Yeast Saccharomyces cerevisiae EC1118 Grown under Carbon-Sufficient, Nitrogen-Limited Enological Conditions

Aceituno, F.F.; Orellana M.; Torres J.; Mendoza, S.; Slater, A.W.; Melo F.; Agosin, E

Más información

Título según WOS: Oxygen Response of the Wine Yeast Saccharomyces cerevisiae EC1118 Grown under Carbon-Sufficient, Nitrogen-Limited Enological Conditions
Título según SCOPUS: Oxygen response of the wine yeast Saccharomyces cerevisiae EC1118 grown under Carbon-Sufficient, nitrogen-limited enological conditions
Título de la Revista: Applied and Environmental Microbiology
Volumen: 78
Número: 23
Editorial: American Society for Microbiology
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 8340
Página final: 8352
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84870856370&partnerID=40&md5=2759b06adb029a72d7598bb36e2dc123
DOI:

10.1128/AEM.02305-12

Notas: ISI, SCOPUS