Effects of Temperature and Time on Polyphenolic Content and Antioxidant Activity in the Pressurized Hot Water Extraction of Deodorized Thyme (Thymus vulgaris)

Vergara-Salinas J.R.; Perez-Jimenez, J; Torres J.L.; Agosin, E; Perez Correa J.R.

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Título según WOS: Effects of Temperature and Time on Polyphenolic Content and Antioxidant Activity in the Pressurized Hot Water Extraction of Deodorized Thyme (Thymus vulgaris)
Título según SCOPUS: Effects of temperature and time on polyphenolic content and antioxidant activity in the pressurized hot water extraction of deodorized thyme (Thymus vulgaris)
Título de la Revista: Journal of Agricultural and Food Chemistry
Volumen: 60
Número: 44
Editorial: American Chemical Society
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 10920
Página final: 10929
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84868552657&partnerID=40&md5=7c13471ccd96f85d7c3abec5894bccf3
DOI:

10.1021/jf3027759

Notas: ISI, SCOPUS