Genetic diversity and comparison of physicochemical and nutritional characteristics of six quinoa (Chenopodium quinoa willd.) genotypes cultivated in Chile

Miranda, M; Vega-Galvez, A; Martinez E,; Lopez, J.; RodrÍguez M.J.; HenrÍquez K.; Fuentes F.

Más información

Título según WOS: Genetic diversity and comparison of physicochemical and nutritional characteristics of six quinoa (Chenopodium quinoa willd.) genotypes cultivated in Chile
Título según SCOPUS: Genetic diversity and comparison of physicochemical and nutritional characteristics of six quinoa (chenopodium quinoa willd.) genotypes cultivated in chile [Diversidade genética e comparação das características físico-químicas e nutricionais de seis genótipos de quinoa (chenopodiumquinoa willd.) cultivados no chile]
Título de la Revista: Ciencia e Tecnologia de Alimentos
Volumen: 32
Número: 4
Editorial: Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 835
Página final: 843
Idioma: English; Portuguese
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84871699017&partnerID=40&md5=5427f5bf169b5755402f8417bf0664ee
DOI:

10.1590/S0101-20612012005000114

Notas: ISI, SCOPUS