Sensory and Physical Changes in Chilled Farmed Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch): Effect of Previous Optimized Hydrostatic High-Pressure Conditions

Aubourg, SP; Rodríguez A.; Sierra Y.; Tabilo-Munizaga, G; Perez-Won, M

Más información

Título según WOS: Sensory and Physical Changes in Chilled Farmed Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch): Effect of Previous Optimized Hydrostatic High-Pressure Conditions
Título según SCOPUS: Sensory and Physical Changes in Chilled Farmed Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch): Effect of Previous Optimized Hydrostatic High-Pressure Conditions
Título de la Revista: Food and Bioprocess Technology
Volumen: 6
Número: 6
Editorial: Springer New York LLC
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 1539
Página final: 1549
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857978862&partnerID=40&md5=2ba4eaf89c8bbf7a3fa080cefc909bb9
DOI:

10.1007/s11947-012-0799-4

Notas: ISI, SCOPUS