Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the quality and microbial stability of osmotically dehydrated strawberries (cv. Camarosa)

Moreno, J; Simpson, R; Pizarro N.; Parada, K; Pinilla N.; Reyes J.E.; Almonacid, S

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Título según WOS: Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the quality and microbial stability of osmotically dehydrated strawberries (cv. Camarosa)
Título según SCOPUS: Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the quality and microbial stability of osmotically dehydrated strawberries (cv. Camarosa)
Título de la Revista: Journal of Food Engineering
Volumen: 110
Número: 2
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 310
Página final: 316
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84865778104&partnerID=40&md5=6342b21e64c4df3617b61cf7841a7897
DOI:

10.1016/j.jfoodeng.2011.03.005

Notas: ISI, SCOPUS