Evaluation of the hepatic bioconversion of alpha-linolenic acid (ALA) to eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) in rats fed with oils from chia (Salvia hispanica) or rosa mosqueta (Rosa rubiginosa)
Más información
| Título según WOS: | Evaluation of the hepatic bioconversion of alpha-linolenic acid (ALA) to eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) in rats fed with oils from chia (Salvia hispanica) or rosa mosqueta (Rosa rubiginosa) |
| Título según SCOPUS: | Evaluation of the hepatic bioconversion of ?-linolenic acid (ALA) to eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) in rats fed with oils from chia (Salvia hispánica) or rosa mosqueta (Rosa rubiginosa) |
| Título de la Revista: | Grasas y Aceites |
| Volumen: | 63 |
| Número: | 1 |
| Editorial: | Instituto de la Grasa |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 61 |
| Página final: | 69 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84856252404&partnerID=40&md5=e04bcde2cd303afcb3fd84c25d76d71f |
| DOI: |
10.3989/gya.057111 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |