Evaluation of the hepatic bioconversion of alpha-linolenic acid (ALA) to eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) in rats fed with oils from chia (Salvia hispanica) or rosa mosqueta (Rosa rubiginosa)
Más información
Título según WOS: | Evaluation of the hepatic bioconversion of alpha-linolenic acid (ALA) to eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) in rats fed with oils from chia (Salvia hispanica) or rosa mosqueta (Rosa rubiginosa) |
Título según SCOPUS: | Evaluation of the hepatic bioconversion of ?-linolenic acid (ALA) to eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) in rats fed with oils from chia (Salvia hispánica) or rosa mosqueta (Rosa rubiginosa) |
Título de la Revista: | Grasas y Aceites |
Volumen: | 63 |
Número: | 1 |
Editorial: | Instituto de la Grasa |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 61 |
Página final: | 69 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84856252404&partnerID=40&md5=e04bcde2cd303afcb3fd84c25d76d71f |
DOI: |
10.3989/gya.057111 |
Notas: | ISI, SCOPUS |