Effect of boldo (Peumus boldus M.) pretreatment on kinetics of supercritical CO2 extraction of essential oil

Uquiche, E; Huerta, E; Sandoval A.; del Valle J.M.

Más información

Título según WOS: Effect of boldo (Peumus boldus M.) pretreatment on kinetics of supercritical CO2 extraction of essential oil
Título según SCOPUS: Effect of boldo (Peumus boldus M.) pretreatment on kinetics of supercritical CO 2 extraction of essential oil
Título de la Revista: Journal of Food Engineering
Volumen: 109
Número: 2
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 230
Página final: 237
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84865779724&partnerID=40&md5=6dc034217c1ea925293aa1baee7c0ceb
DOI:

10.1016/j.jfoodeng.2011.10.013

Notas: ISI, SCOPUS