Effect of boldo (Peumus boldus M.) pretreatment on kinetics of supercritical CO2 extraction of essential oil
Más información
Título según WOS: | Effect of boldo (Peumus boldus M.) pretreatment on kinetics of supercritical CO2 extraction of essential oil |
Título según SCOPUS: | Effect of boldo (Peumus boldus M.) pretreatment on kinetics of supercritical CO 2 extraction of essential oil |
Título de la Revista: | Journal of Food Engineering |
Volumen: | 109 |
Número: | 2 |
Editorial: | Elsevier Ltd. |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 230 |
Página final: | 237 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84865779724&partnerID=40&md5=6dc034217c1ea925293aa1baee7c0ceb |
DOI: |
10.1016/j.jfoodeng.2011.10.013 |
Notas: | ISI, SCOPUS |