Effects of high hydrostatic pressure (HHP) on the rheological properties of Aloe vera suspensions (Aloe barbadensis Miller)

Opazo-Navarrete M.; Tabilo-Munizaga, G; Vega-Galvez, A; Miranda, M; Perez-Won, M

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Título según WOS: Effects of high hydrostatic pressure (HHP) on the rheological properties of Aloe vera suspensions (Aloe barbadensis Miller)
Título según SCOPUS: Effects of high hydrostatic pressure (HHP) on the rheological properties of Aloe vera suspensions (Aloe barbadensis Miller)
Título de la Revista: Innovative Food Science & Emerging Technologies
Volumen: 16
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 243
Página final: 250
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84870496062&partnerID=40&md5=05dc1070c822b6d48127b0c0c01b5c08
DOI:

10.1016/j.ifset.2012.06.006

Notas: ISI, SCOPUS