Influence of the structure and composition of the Pais grape proanthocyanidins on the inhibition of angiotensin I-converting enzyme (ACE)

Godoy S.; Roeckel, M; Fernández K.

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Título según WOS: Influence of the structure and composition of the Pais grape proanthocyanidins on the inhibition of angiotensin I-converting enzyme (ACE)
Título según SCOPUS: Influence of the structure and composition of the País grape proanthocyanidins on the inhibition of angiotensin I-converting enzyme (ACE)
Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 134
Número: 1
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 346
Página final: 350
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84860384782&partnerID=40&md5=40016df2d203bb32b08d3c98b5e40a35
DOI:

10.1016/j.foodchem.2012.02.171

Notas: ISI, SCOPUS