Effect of high hydrostatic pressure processing on microbial inactivation and physicochemical properties of pomegranate arils
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Título según WOS: | Effect of high hydrostatic pressure processing on microbial inactivation and physicochemical properties of pomegranate arils |
Título según SCOPUS: | Effect of high hydrostatic pressure processing on microbial inactivation and physicochemical properties of pomegranate arils [Efecto de la aplicación de alta presion hidrostática sobre la inactivación microbiana y las propiedades fisicoquímicas de arilos de Granada] |
Título de la Revista: | CYTA - Journal of Food |
Volumen: | 10 |
Número: | 2 |
Editorial: | Taylor and Francis Ltd. |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 152 |
Página final: | 159 |
Idioma: | Spanish |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84860305474&partnerID=40&md5=80ce1c0744046bbeecf3afe143842290 |
DOI: |
10.1080/19476337.2011.604876 |
Notas: | ISI, SCOPUS |