Effect of high hydrostatic pressure processing on microbial inactivation and physicochemical properties of pomegranate arils

Rios-Romero E.; Tabilo-Munizaga, G; Morales-Castro J.; Reyes J.E.; Perez-Won, M; Ochoa-Martinez L.A.

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Título según WOS: Effect of high hydrostatic pressure processing on microbial inactivation and physicochemical properties of pomegranate arils
Título según SCOPUS: Effect of high hydrostatic pressure processing on microbial inactivation and physicochemical properties of pomegranate arils [Efecto de la aplicación de alta presion hidrostática sobre la inactivación microbiana y las propiedades fisicoquímicas de arilos de Granada]
Título de la Revista: CYTA - Journal of Food
Volumen: 10
Número: 2
Editorial: Taylor and Francis Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 152
Página final: 159
Idioma: Spanish
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84860305474&partnerID=40&md5=80ce1c0744046bbeecf3afe143842290
DOI:

10.1080/19476337.2011.604876

Notas: ISI, SCOPUS