Vibrational spectroscopy characterization and anticoagulant activity of a sulfated polysaccharide from sea cucumber Athyonidium chilensis
Más información
Título según WOS: | Vibrational spectroscopy characterization and anticoagulant activity of a sulfated polysaccharide from sea cucumber Athyonidium chilensis |
Título según SCOPUS: | Vibrational spectroscopy characterization and anticoagulant activity of a sulfated polysaccharide from sea cucumber Athyonidium chilensis |
Título de la Revista: | Carbohydrate Polymers |
Volumen: | 88 |
Número: | 3 |
Editorial: | Elsevier Ltd. |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 959 |
Página final: | 965 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857921804&partnerID=40&md5=4356b37002e43d27cf771380ee1605d9 |
DOI: |
10.1016/j.carbpol.2012.01.052 |
Notas: | ISI, SCOPUS |