Vibrational spectroscopy characterization and anticoagulant activity of a sulfated polysaccharide from sea cucumber Athyonidium chilensis

Matsuhiro, B.; Osorio-Roman I.O.; Torres R.

Más información

Título según WOS: Vibrational spectroscopy characterization and anticoagulant activity of a sulfated polysaccharide from sea cucumber Athyonidium chilensis
Título según SCOPUS: Vibrational spectroscopy characterization and anticoagulant activity of a sulfated polysaccharide from sea cucumber Athyonidium chilensis
Título de la Revista: Carbohydrate Polymers
Volumen: 88
Número: 3
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 959
Página final: 965
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857921804&partnerID=40&md5=4356b37002e43d27cf771380ee1605d9
DOI:

10.1016/j.carbpol.2012.01.052

Notas: ISI, SCOPUS