Time Fractionation of Minor Lipids from Cold-Pressed Rapeseed Cake Using Supercritical CO2

Uquiche, E; Fica X.; Salazar, K.; del Valle J.M.

Más información

Título según WOS: Time Fractionation of Minor Lipids from Cold-Pressed Rapeseed Cake Using Supercritical CO2
Título según SCOPUS: Time fractionation of minor lipids from cold-pressed rapeseed cake using supercritical CO 2
Título de la Revista: JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
Volumen: 89
Número: 6
Editorial: WILEY-BLACKWELL
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 1135
Página final: 1144
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84861739097&partnerID=40&md5=e3c39eb7548da8bfa49c0bc1fc4d1d08
DOI:

10.1007/s11746-011-1999-1

Notas: ISI, SCOPUS