The oleic acid esterification of policosanol increases its bioavailability and hypocholesterolemic action in rats
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| Título según WOS: | The oleic acid esterification of policosanol increases its bioavailability and hypocholesterolemic action in rats |
| Título según SCOPUS: | The oleic acid esterification of policosanol increases its bioavailability and hypocholesterolemic action in rats |
| Título de la Revista: | Grasas y Aceites |
| Volumen: | 63 |
| Número: | 4 |
| Editorial: | Instituto de la Grasa |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 345 |
| Página final: | 354 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84870772221&partnerID=40&md5=b4eeb161f1f1980010f5e94065fa881d |
| DOI: |
10.3989/gya.010612 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |