Microbiological stabilization of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel by high hydrostatic pressure treatment
Más información
| Título según WOS: | Microbiological stabilization of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel by high hydrostatic pressure treatment |
| Título según SCOPUS: | Microbiological stabilization of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel by high hydrostatic pressure treatment |
| Título de la Revista: | International Journal of Food Microbiology |
| Volumen: | 158 |
| Número: | 3 |
| Editorial: | Elsevier B.V. |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 218 |
| Página final: | 224 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84865570895&partnerID=40&md5=882069bf58d68130aa0fdc5079febbe4 |
| DOI: |
10.1016/j.ijfoodmicro.2012.07.019 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |