Microbiological stabilization of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel by high hydrostatic pressure treatment

Reyes J.E.; Guanoquiza M.I.; Tabilo-Munizaga, G; Vega-Galvez, A; Miranda, M; Perez-Won, M

Más información

Título según WOS: Microbiological stabilization of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel by high hydrostatic pressure treatment
Título según SCOPUS: Microbiological stabilization of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel by high hydrostatic pressure treatment
Título de la Revista: International Journal of Food Microbiology
Volumen: 158
Número: 3
Editorial: Elsevier B.V.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 218
Página final: 224
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84865570895&partnerID=40&md5=882069bf58d68130aa0fdc5079febbe4
DOI:

10.1016/j.ijfoodmicro.2012.07.019

Notas: ISI, SCOPUS