Modeling Volatile Organic Compounds Released by Bovine Fresh Meat Using an Integration of Solid Phase Microextraction and Databases

Acevedo, C. A.; Creixell, W.; Pavez-Barra C.; Sanchez E.; Albornoz F; Young M.E.

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Título según WOS: Modeling Volatile Organic Compounds Released by Bovine Fresh Meat Using an Integration of Solid Phase Microextraction and Databases
Título según SCOPUS: Modeling Volatile Organic Compounds Released by Bovine Fresh Meat Using an Integration of Solid Phase Microextraction and Databases
Título de la Revista: Food and Bioprocess Technology
Volumen: 5
Número: 6
Editorial: Springer New York LLC
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 2557
Página final: 2567
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84864397882&partnerID=40&md5=147c7a8c9526ad76e71a9cadc5fc74e8
DOI:

10.1007/s11947-011-0571-1

Notas: ISI, SCOPUS