Quorum sensing activity in Ophiostoma ulmi: effects of fusel oils and branched chain amino acids on yeast-mycelial dimorphism
Más información
Título según WOS: | Quorum sensing activity in Ophiostoma ulmi: effects of fusel oils and branched chain amino acids on yeast-mycelial dimorphism |
Título según SCOPUS: | Quorum sensing activity in Ophiostoma ulmi: Effects of fusel oils and branched chain amino acids on yeast-mycelial dimorphism |
Título de la Revista: | Journal of Applied Microbiology |
Volumen: | 113 |
Número: | 1 |
Editorial: | BLACKWELL PUBLISHING LTD |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 126 |
Página final: | 134 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84862494628&partnerID=40&md5=55d4bb9720142c4dafbb264b193eb94f |
DOI: |
10.1111/j.1365-2672.2012.05317.x |
Notas: | ISI, SCOPUS |