Quorum sensing activity in Ophiostoma ulmi: effects of fusel oils and branched chain amino acids on yeast-mycelial dimorphism

Berrocal A.; NAVARRETE, J.; Oviedo C.; Nickerson K.W.

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Título según WOS: Quorum sensing activity in Ophiostoma ulmi: effects of fusel oils and branched chain amino acids on yeast-mycelial dimorphism
Título según SCOPUS: Quorum sensing activity in Ophiostoma ulmi: Effects of fusel oils and branched chain amino acids on yeast-mycelial dimorphism
Título de la Revista: Journal of Applied Microbiology
Volumen: 113
Número: 1
Editorial: BLACKWELL PUBLISHING LTD
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 126
Página final: 134
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84862494628&partnerID=40&md5=55d4bb9720142c4dafbb264b193eb94f
DOI:

10.1111/j.1365-2672.2012.05317.x

Notas: ISI, SCOPUS