Effect of dehydration temperature on physico-chemical properties and antioxidant capacity of goldenberry (Physalis peruviana L.)

Jéssica López; Vega-Gálvez, Antonio; Torres, María José; Lemus?Mondaca, Roberto; Quispe?Fuentes, Issis.; Di Scala, Karina.

Más información

Título según WOS: Effect of dehydration temperature on physico-chemical properties and antioxidant capacity of goldenberry (Physalis peruviana L.)
Título según SCOPUS: Effect of dehydration temperature on physico-chemical properties and antioxidant capacity of goldenberry (Physalis peruviana L.)
Título según SCIELO: Effect of dehydration temperature on physico-chemical properties and antioxidant capacity of goldenberry (Physalis peruviana L.)
Título de la Revista: Chilean Journal of Agricultural Research
Volumen: 73
Número: 3
Editorial: Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 293
Página final: 300
Idioma: English
URL: http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392013000300013&lng=en&nrm=iso&tlng=en
DOI:

10.4067/S0718-58392013000300013

Notas: ISI, SCIELO, SCOPUS