EFFECT OF REHYDRATION TEMPERATURE ON FUNCTIONAL PROPERTIES, ANTIOXIDANT CAPACITY AND STRUCTURAL CHARACTERISTICS OF APPLE (GRANNY SMITH) SLICES IN RELATION TO MASS TRANSFER KINETICS

Zura-Bravo, L; Ah-Hen, K; Vega-Galvez, A; Garcia-Segovia, P; Lemus-Mondaca, R

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Título según WOS: EFFECT OF REHYDRATION TEMPERATURE ON FUNCTIONAL PROPERTIES, ANTIOXIDANT CAPACITY AND STRUCTURAL CHARACTERISTICS OF APPLE (GRANNY SMITH) SLICES IN RELATION TO MASS TRANSFER KINETICS
Título según SCOPUS: Effect of rehydration temperature on functional properties, antioxidant capacity and structural characteristics of apple (Granny Smith) slices in relation to mass transfer kinetics
Título de la Revista: Journal of Food Process Engineering
Volumen: 36
Número: 5
Editorial: Blackwell Publishing Inc.
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 559
Página final: 571
Idioma: English
URL: http://doi.wiley.com/10.1111/jfpe.12018
DOI:

10.1111/jfpe.12018

Notas: ISI, SCOPUS