Antioxidant capacity, polyphenolic content and tandem HPLC-DAD-ESI/MS profiling of phenolic compounds from the South American berries Luma apiculata and L. chequen
Keywords: NATIVE CHILEAN PLANTS, FLAVONOIDS, ANTHOCYANINS
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| Título según WOS: | Antioxidant capacity, polyphenolic content and tandem HPLC-DAD-ESI/MS profiling of phenolic compounds from the South American berries Luma apiculata and L. chequen |
| Título según SCOPUS: | Antioxidant capacity, polyphenolic content and tandem HPLC-DAD-ESI/MS profiling of phenolic compounds from the South American berries Luma apiculata and L. chequén |
| Título de la Revista: | FOOD CHEMISTRY |
| Volumen: | 139 |
| Número: | 01-abr |
| Editorial: | Elsevier Ltd. |
| Fecha de publicación: | 2013 |
| Página de inicio: | 289 |
| Página final: | 299 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0308814613001246 |
| DOI: |
10.1016/j.foodchem.2013.01.089 |
| Notas: | ISI, SCOPUS - ISI SCOPUS |