Fatty acid composition of soybean/sunflower mix oil, fish oil and butterfat applying the AOCS Ce 1j-07 method with a modified temperature program

Masson L.; Alfaro T.; Camilo, C.; Carvalho, A; Illesca, P; Torres R.; Do Carmo M.T.; Mancini-Filho J.; Bernal, C

Keywords: AOCS Ce 1j, 07 method; Butterfat; Fatty acid composition; Fish oil, Soybean/sunflower oil mixture

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Título según WOS: Fatty acid composition of soybean/sunflower mix oil, fish oil and butterfat applying the AOCS Ce 1j-07 method with a modified temperature program
Título según SCOPUS: Fatty acid composition of soybean/sunflower mix oil, fish oil and butterfat applying the AOCS Ce 1j-07 method with a modified temperature program
Título de la Revista: GRASAS Y ACEITES
Volumen: 66
Número: 1
Editorial: CONSEJO SUPERIOR INVESTIGACIONES CIENTIFICAS-CSIC
Fecha de publicación: 2015
Idioma: English
DOI:

10.3989/gya.0692141

Notas: ISI, SCOPUS