Lactobacillus acidophilus La-05 encapsulated by spray drying: Effect of mucilage and protein from flaxseed (Linum usitatissimum L.)

Bustamante, Mariela.; Villarroel, Mario; Rubilar, Monica; Shene, Carolina.

Más información

Título según WOS: Lactobacillus acidophilus La-05 encapsulated by spray drying: Effect of mucilage and protein from flaxseed (Linum usitatissimum L.)
Título según SCOPUS: Lactobacillus acidophilus La-05 encapsulated by spray drying: Effect of mucilage and protein from flaxseed (Linum usitatissimum L.)
Título de la Revista: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Volumen: 62
Número: 2
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 1162
Página final: 1168
Idioma: English
URL: http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643815001206
DOI:

10.1016/j.lwt.2015.02.017

Notas: ISI, SCOPUS