Influence of drying temperature on dietary fibre, rehydration properties, texture and microstructure of Cape gooseberry (Physalis peruviana L.)

Vega-Galvez, A; Zura-Bravo, L; Lemus-Mondaca, R; Martinez-Monzo, J; Quispe-Fuentes, I; Puente L.; Di Scala K.

Keywords: microstructure, texture profile analysis, dietary fibre, physalis peruviana, Rehydration properties

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Título según WOS: Influence of drying temperature on dietary fibre, rehydration properties, texture and microstructure of Cape gooseberry (Physalis peruviana L.)
Título según SCOPUS: Influence of drying temperature on dietary fibre, rehydration properties, texture and microstructure of Cape gooseberry (Physalis peruviana L.)
Título de la Revista: Journal of Food Science and Technology
Volumen: 52
Número: 4
Editorial: Springer
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 2304
Página final: 2311
Idioma: English
DOI:

10.1007/s13197-013-1235-0

Notas: ISI, SCOPUS - ISI