Comparison of the behaviour of Brettanomyces bruxellensis strain LAMAP L2480 growing in authentic and synthetic wines
Keywords: off-flavours, Brettanomyces bruxellensis, Coumarate decarboxylase activity, Vinylphenol reductase activity, Spoilage yeast
Más información
Título según WOS: | Comparison of the behaviour of Brettanomyces bruxellensis strain LAMAP L2480 growing in authentic and synthetic wines |
Título según SCOPUS: | Comparison of the behaviour of Brettanomyces bruxellensis strain LAMAP L2480 growing in authentic and synthetic wines |
Título de la Revista: | Antonie van Leeuwenhoek, International Journal of General and Molecular Microbiology |
Volumen: | 107 |
Número: | 5 |
Editorial: | Springer |
Fecha de publicación: | 2015 |
Página de inicio: | 1217 |
Página final: | 1223 |
Idioma: | English |
DOI: |
10.1007/s10482-015-0413-7 |
Notas: | ISI, SCOPUS |