Comparison of the behaviour of Brettanomyces bruxellensis strain LAMAP L2480 growing in authentic and synthetic wines
Keywords: off-flavours, Brettanomyces bruxellensis, Coumarate decarboxylase activity, Vinylphenol reductase activity, Spoilage yeast
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| Título según WOS: | Comparison of the behaviour of Brettanomyces bruxellensis strain LAMAP L2480 growing in authentic and synthetic wines |
| Título según SCOPUS: | Comparison of the behaviour of Brettanomyces bruxellensis strain LAMAP L2480 growing in authentic and synthetic wines |
| Título de la Revista: | Antonie van Leeuwenhoek, International Journal of General and Molecular Microbiology |
| Volumen: | 107 |
| Número: | 5 |
| Editorial: | Springer |
| Fecha de publicación: | 2015 |
| Página de inicio: | 1217 |
| Página final: | 1223 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1007/s10482-015-0413-7 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |