Effect of high hydrostatic pressure (HHP) treatments on microbiological shelf-life of chilled Chilean jack mackerel (Trachurus murphyi)

Reyes, JE; Tabilo-Munizaga, G; Perez-Won, M; Maluenda, D; Roco T.

Keywords: shelf-life, trachurus murphyi, chilled storage, high hydrostatic pressure, gompertz equation, Shewanella putrefaciens

Más información

Título según WOS: Effect of high hydrostatic pressure (HHP) treatments on microbiological shelf-life of chilled Chilean jack mackerel (Trachurus murphyi)
Título según SCOPUS: Effect of high hydrostatic pressure (HHP) treatments on microbiological shelf-life of chilled Chilean jack mackerel (Trachurus murphyi)
Título de la Revista: Innovative Food Science & Emerging Technologies
Volumen: 29
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 107
Página final: 112
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.ifset.2015.01.010

Notas: ISI, SCOPUS