Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by Aspergillus niger
Keywords: aspergillus niger, nutritional quality, in vitro digestion, fibrous substrates
Más información
| Título según WOS: | Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by Aspergillus niger |
| Título según SCOPUS: | Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by aspergillus niger [Mejoramiento de la calidad nutritiva de alimentos fibrosos a través de la digestión in vitro con Aspergillus niger] |
| Título según SCIELO: | Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by Aspergillus niger |
| Título de la Revista: | CIENCIA E INVESTIGACION AGRARIA |
| Volumen: | 42 |
| Número: | 1 |
| Editorial: | PONTIFICIA UNIV CATOLICA CHILE, FAC AGRONOMIA INGENIERIA FORESTAL |
| Fecha de publicación: | 2015 |
| Página de inicio: | 45 |
| Página final: | 55 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.4067/S0718-16202015000100005 |
| Notas: | ISI, SCIELO, SCOPUS |