High-pressure (vapour plus liquid) equilibria for ternary systems composed by {(E)-2-hexenal or hexanal plus carbon dioxide plus water}: Partition coefficient measurement

Bejarano, A; Lopez, PI; del Valle, JM; de la Fuente, JC

Keywords: carbon dioxide, partition coefficient, experimental data, hexanal, (E)-2-hexenal, Apple aroma, Fruit essences, Supercritical fluid fractionation, Vapour plus liquid equilibrium

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Título según WOS: High-pressure (vapour plus liquid) equilibria for ternary systems composed by {(E)-2-hexenal or hexanal plus carbon dioxide plus water}: Partition coefficient measurement
Título según SCOPUS: High-pressure (vapour + liquid) equilibria for ternary systems composed by {(E)-2-hexenal or hexanal + carbon dioxide + water}: Partition coefficient measurement
Título de la Revista: Journal of Chemical Thermodynamics
Volumen: 89
Editorial: Academic Press
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 79
Página final: 88
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.jct.2015.05.003

Notas: ISI, SCOPUS