Dietary Intake of Purple Corn Extract Reduces Fat Body Content and Improves Antioxidant Capacity and n-3 Polyunsaturated Fatty Acid Profile in Plasma of Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss

Villasante A.; Patro, B; Chew, B; Becerra, M; Wacyk J.; Overturf K.; Powell, MS; Hardy, RW

Más información

Título según WOS: Dietary Intake of Purple Corn Extract Reduces Fat Body Content and Improves Antioxidant Capacity and n-3 Polyunsaturated Fatty Acid Profile in Plasma of Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss
Título según SCOPUS: Dietary Intake of Purple Corn Extract Reduces Fat Body Content and Improves Antioxidant Capacity and n-3 Polyunsaturated Fatty Acid Profile in Plasma of Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss
Título de la Revista: Journal of the World Aquaculture Society
Volumen: 46
Número: 4
Editorial: Blackwell Publishing Inc.
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 381
Página final: 394
Idioma: English
DOI:

10.1111/jwas.12206

Notas: ISI, SCOPUS