The Chilean wild raspberry (Rubus geoides Sm.) increases intracellular GSH content and protects against H2O2 and methylglyoxal-induced damage in AGS cells

Jimenez-Aspee, F; Theoduloz, C; Ávila F.; Thomas-Valdes, S; Mardones, C.; von Baer, D.; Schmeda-Hirschmann, G

Keywords: glutathione, oxidative stress, rosaceae, ags cells, methylglyoxal, Rubus geoides

Más información

Título según WOS: The Chilean wild raspberry (Rubus geoides Sm.) increases intracellular GSH content and protects against H2O2 and methylglyoxal-induced damage in AGS cells
Título según SCOPUS: The Chilean wild raspberry (Rubus geoides Sm.) increases intracellular GSH content and protects against H2O2 and methylglyoxal-induced damage in AGS cells
Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 194
Editorial: ELSEVIER SCI LTD
Fecha de publicación: 2016
Página de inicio: 908
Página final: 919
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.foodchem.2015.08.117

Notas: ISI, SCOPUS