ANTIOXIDANTS FROM MASHUA (TROPAEOLUM TUBEROSUM) CONTROL LIPID OXIDATION IN SACHA INCHI (PLUKENETIA VOLUBILIS L.) OIL AND RAW GROUND PORK MEAT

Chirinos, R; Pedreschi, R; Cedano, I; Campos, D.

Más información

Título según WOS: ANTIOXIDANTS FROM MASHUA (TROPAEOLUM TUBEROSUM) CONTROL LIPID OXIDATION IN SACHA INCHI (PLUKENETIA VOLUBILIS L.) OIL AND RAW GROUND PORK MEAT
Título según SCOPUS: Antioxidants from Mashua (Tropaeolum tuberosum) Control Lipid Oxidation in Sacha Inchi (Plukenetia volubilisL.) Oil and Raw Ground Pork Meat
Título de la Revista: Journal of Food Processing and Preservation
Volumen: 39
Número: 6
Editorial: BLACKWELL PUBLISHING LTD
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 2612
Página final: 2619
Idioma: English
DOI:

10.1111/jfpp.12511

Notas: ISI, SCOPUS