ANTIOXIDANTS FROM MASHUA (TROPAEOLUM TUBEROSUM) CONTROL LIPID OXIDATION IN SACHA INCHI (PLUKENETIA VOLUBILIS L.) OIL AND RAW GROUND PORK MEAT
Más información
| Título según WOS: | ANTIOXIDANTS FROM MASHUA (TROPAEOLUM TUBEROSUM) CONTROL LIPID OXIDATION IN SACHA INCHI (PLUKENETIA VOLUBILIS L.) OIL AND RAW GROUND PORK MEAT |
| Título según SCOPUS: | Antioxidants from Mashua (Tropaeolum tuberosum) Control Lipid Oxidation in Sacha Inchi (Plukenetia volubilisL.) Oil and Raw Ground Pork Meat |
| Título de la Revista: | Journal of Food Processing and Preservation |
| Volumen: | 39 |
| Número: | 6 |
| Editorial: | BLACKWELL PUBLISHING LTD |
| Fecha de publicación: | 2015 |
| Página de inicio: | 2612 |
| Página final: | 2619 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1111/jfpp.12511 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |