IMPACT OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE ON PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL CONTENT AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF CAPE GOOSEBERRY PULP (PHYSALIS PERUVIANA L.)

Torres-Ossandon, MJ; Lopez, J.; Vega-Galvez, A; Galotto, MJ; Perez-Won, M; Di Scala K.

Más información

Título según WOS: IMPACT OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE ON PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL CONTENT AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF CAPE GOOSEBERRY PULP (PHYSALIS PERUVIANA L.)
Título según SCOPUS: Impact of High Hydrostatic Pressure on Physicochemical Characteristics, Nutritional Content and Functional Properties of Cape Gooseberry Pulp (Physalis peruviana L.)
Título de la Revista: Journal of Food Processing and Preservation
Volumen: 39
Número: 6
Editorial: BLACKWELL PUBLISHING LTD
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 2844
Página final: 2855
Idioma: English
DOI:

10.1111/jfpp.12535

Notas: ISI, SCOPUS