APPLICATION OF ASCORBIC ACID AND MILD HEAT SHOCK TO IMPROVE SHELF LIFE AND ENSURE MICROBIAL SAFETY OF SLICED RADISH (RAPHANUS SATIVUS L.)

Goyeneche, R; Di Scala K.; Goni, MG; Vega-Galvez, A; Quispe-Fuentes, I; Roura, SI

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Título según WOS: APPLICATION OF ASCORBIC ACID AND MILD HEAT SHOCK TO IMPROVE SHELF LIFE AND ENSURE MICROBIAL SAFETY OF SLICED RADISH (RAPHANUS SATIVUS L.)
Título según SCOPUS: Application of Ascorbic Acid and Mild Heat Shock to Improve Shelf Life and Ensure Microbial Safety of Sliced Radish (Raphanus sativus L.)
Título de la Revista: Journal of Food Processing and Preservation
Volumen: 39
Número: 6
Editorial: BLACKWELL PUBLISHING LTD
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 3022
Página final: 3031
Idioma: English
DOI:

10.1111/jfpp.12567

Notas: ISI, SCOPUS - ISI