Quinoa proteins (Chenopodium quinoa Willd.) fractionated by ultrafiltmtion using ceramic membranes: The role of pH on physicochemical and conformational properties

Navarro-Lisboa, Rosa; Herrera, Camila; Zúñiga, Rommy N.; Enrione, Javier; Guzmán, Fanny; Matiacevich, Silvia; Astudillo-Castro, Carolina

Más información

Título según WOS: Quinoa proteins (Chenopodium quinoa Willd.) fractionated by ultrafiltmtion using ceramic membranes: The role of pH on physicochemical and conformational properties
Título según SCOPUS: Quinoa proteins (Chenopodium quinoa Willd.) fractionated by ultrafiltration using ceramic membranes: The role of pH on physicochemical and conformational properties
Título de la Revista: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING
Volumen: 102
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2017
Página de inicio: 20
Página final: 30
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.fbp.2016.11.005

Notas: ISI, SCOPUS - WOS Core Collection ISI