Emulsifying and Foaming Properties of Different Protein Fractions Obtained from a Novel Lupin Variety AluProt-CGNA((R)) (Lupinus luteus)

Burgos-Díaz, César; Piornos, José A.; Wandersleben, Traudy; Ogura, Takahiro; Hernández, Xaviera; Rubilar, Mónica

Más información

Título según WOS: Emulsifying and Foaming Properties of Different Protein Fractions Obtained from a Novel Lupin Variety AluProt-CGNA((R)) (Lupinus luteus)
Título según SCOPUS: Emulsifying and Foaming Properties of Different Protein Fractions Obtained from a Novel Lupin Variety AluProt-CGNA(®) (Lupinus luteus)
Título de la Revista: JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Volumen: 81
Número: 7
Editorial: WILEY-BLACKWELL
Fecha de publicación: 2016
Página de inicio: C1699
Página final: C1706
Idioma: English
DOI:

10.1111/1750-3841.13350

Notas: ISI, SCOPUS