Determination of Oxytetracycline and 4-Epi-Oxytetracycline Residues in Feathers and Edible Tissues of Broiler Chickens Using Liquid Chromatography Coupled with Tandem Mass Spectrometry

Cornejo, Javiera; Pokrant, Ekaterina; Krogh, Magdalena; Briceño, Cristóbal; Hidalgo, Héctor; Maddaleno, Aldo; Araya-Jordán, Carolina; Martín, Betty San

Más información

Título según WOS: Determination of Oxytetracycline and 4-Epi-Oxytetracycline Residues in Feathers and Edible Tissues of Broiler Chickens Using Liquid Chromatography Coupled with Tandem Mass Spectrometry
Título según SCOPUS: Determination of oxytetracycline and 4-epi-oxytetracycline residues in feathers and edible tissues of broiler chickens using liquid chromatography coupled with tandem mass spectrometry
Título de la Revista: JOURNAL OF FOOD PROTECTION
Volumen: 80
Número: 4
Editorial: INT ASSOC FOOD PROTECTION
Fecha de publicación: 2017
Página de inicio: 619
Página final: 625
Idioma: English
DOI:

10.4315/0362-028X.JFP-16-320

Notas: ISI, SCOPUS