Increasing the shelf life of post-harvest table grapes (Vitis vinifera cv. Thompson Seedless) using different packaging material with copper nanoparticles to change the atmosphere

Nelson E Loyola López; Marcos R Carrasco Benavides; Pablo H Duarte Duarte; Mariela A Arriola Herrera

Keywords: rotting, Sulfur dioxide (SO2), Modification of atmosphere, Anhídrido sulfuroso (SO2), modificación de atmosfera, pudriciones

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Título según WOS: Increasing the shelf life of post-harvest table grapes (Vitis vinifera cv. Thompson Seedless) using different packaging material with copper nanoparticles to change the atmosphere
Título según SCOPUS: Increasing the shelf life of post-harvest table grapes (Vitis vinífera cv. thompson seedless) using different packaging material with copper nanoparticles to change the atmosphere [Aumentar la vida útil de las uvas de mesa utilizando diferentes materiales de envasado con cobre y nano partículas para cambiar la atmósfera en uvas de mesa post-cosecha (Vitis vinifera) cv . thompson seedless]
Título según SCIELO: Increasing the shelf life of post-harvest table grapes (Vitis vinífera cv. Thompson Seedless) using different packaging material with copper nanoparticles to change the atmosphere
Título de la Revista: CIENCIA E INVESTIGACION AGRARIA
Volumen: 44
Número: 1
Editorial: Pontificia Universidad Catolica de Chile
Fecha de publicación: 2017
Página de inicio: 54
Página final: 63
Idioma: English
DOI:

10.7764/rcia.v44i1.1640

Notas: ISI, SCIELO, SCOPUS