Optimized methodology for the extraction of free and bound phenolic acids from Chilean Cristalino corn (Zea mays L.) accession

Fuentealba C.; Quesille-Villalobos A.M.; González-Muñoz A.; Saavedra Torrico J.; Shetty K.; Gálvez Ranilla L.

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Título según WOS: Optimized methodology for the extraction of free and bound phenolic acids from Chilean Cristalino corn (Zea mays L.) accession
Título según SCOPUS: Optimized methodology for the extraction of free and bound phenolic acids from Chilean Cristalino corn (Zea mays L.) accession [Metodología optimizada para la extracción de ácidos fenólicos libres y ligados de la accesión de maíz (Zea mays L.) chileno Cristalino]
Título de la Revista: CYTA-JOURNAL OF FOOD
Volumen: 15
Número: 1
Editorial: TAYLOR & FRANCIS LTD
Fecha de publicación: 2017
Página de inicio: 91
Página final: 98
Idioma: English
DOI:

10.1080/19476337.2016.1217048

Notas: ISI, SCOPUS