Association of dietary nutrients with blood lipids and blood pressure in 18 countries: a cross-sectional analysis from the PURE study

Nasir N.M.; Wentzel-Viljoen E.; Leong D.; Ramasundarahettige C.; Arshad A.; Zaki A.; Agapay D.; Hari D.; Milazzo E.; Ramezani E.; Hussain F.; Shifaly F.; McAlpine G.; Kay I.; Lindeman J.; et. al.

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Título según WOS: Association of dietary nutrients with blood lipids and blood pressure in 18 countries: a cross-sectional analysis from the PURE study
Título según SCOPUS: Association of dietary nutrients with blood lipids and blood pressure in 18 countries: a cross-sectional analysis from the PURE study
Título de la Revista: LANCET DIABETES & ENDOCRINOLOGY
Volumen: 5
Número: 10
Editorial: Elsevier Science Inc.
Fecha de publicación: 2017
Página de inicio: 774
Página final: 787
Idioma: English
DOI:

10.1016/S2213-8587(17)30283-8

Notas: ISI, SCOPUS