Differences between phenolic content and antioxidant capacity of quillay Chilean honeys and their separated phenolic extracts
Keywords: flavonoids, quillaja saponaria, honey, orac, phenolic extracts, phenol content
Más información
Título según WOS: | Differences between phenolic content and antioxidant capacity of quillay Chilean honeys and their separated phenolic extracts |
Título según SCOPUS: | Differences between phenolic content and antioxidant capacity of quillay chilean honeys and their separated phenolic extracts [Diferencia entre el contenido de compuestos fenólicos y la capacidad antioxidante de mieles chilenas de quillay y sus extractos fenólicos separados] |
Título según SCIELO: | Differences between phenolic content and antioxidant capacity of quillay Chilean honeys and their separated phenolic extracts |
Título de la Revista: | Ciencia e Investigacion Agraria |
Volumen: | 44 |
Número: | 3 |
Editorial: | Pontificia Universidad Catolica de Chile, Facultad de Agronomia e Ingenieria Forestal |
Fecha de publicación: | 2017 |
Página de inicio: | 252 |
Página final: | 261 |
Idioma: | English |
DOI: |
10.7764/rcia.v44i3.1756 |
Notas: | ISI, SCIELO, SCOPUS |