Differences between phenolic content and antioxidant capacity of quillay Chilean honeys and their separated phenolic extracts

Bridi, R; Nunez-Quijada, G; Aguilar, P; Martínez, P; Lissi, E; Giordano, A; Montenegro, G

Keywords: flavonoids, quillaja saponaria, honey, orac, phenolic extracts, phenol content

Más información

Título según WOS: Differences between phenolic content and antioxidant capacity of quillay Chilean honeys and their separated phenolic extracts
Título según SCOPUS: Differences between phenolic content and antioxidant capacity of quillay chilean honeys and their separated phenolic extracts [Diferencia entre el contenido de compuestos fenólicos y la capacidad antioxidante de mieles chilenas de quillay y sus extractos fenólicos separados]
Título según SCIELO: Differences between phenolic content and antioxidant capacity of quillay Chilean honeys and their separated phenolic extracts
Título de la Revista: Ciencia e Investigacion Agraria
Volumen: 44
Número: 3
Editorial: Pontificia Universidad Catolica de Chile, Facultad de Agronomia e Ingenieria Forestal
Fecha de publicación: 2017
Página de inicio: 252
Página final: 261
Idioma: English
DOI:

10.7764/rcia.v44i3.1756

Notas: ISI, SCIELO, SCOPUS