QUERCUS HUMBOLDTII (COLOMBIAN OAK): CHARACTERISATION OF WOOD PHENOLIC COMPOSITION WITH RESPECT TO TRADITIONAL OAK WOOD USED IN OENOLOGY
Keywords: ellagitannins, Quercus humboldtii, oak heartwood, low molecular weight phenolic compounds
Más información
Título según WOS: | QUERCUS HUMBOLDTII (COLOMBIAN OAK): CHARACTERISATION OF WOOD PHENOLIC COMPOSITION WITH RESPECT TO TRADITIONAL OAK WOOD USED IN OENOLOGY |
Título según SCOPUS: | Quercus Humboldtii (Colombian Oak): Characterisation of wood phenolic composition with respect to traditional oak wood used in oenology |
Título de la Revista: | Ciencia e Tecnica Vitivinicola |
Volumen: | 32 |
Número: | 2 |
Editorial: | Instituto Nacional de Investigacao Agraria e das Pescas |
Fecha de publicación: | 2017 |
Página de inicio: | 93 |
Página final: | 101 |
Idioma: | English |
DOI: |
10.1051/ctv/20173202093 |
Notas: | ISI, SCOPUS |