QUERCUS HUMBOLDTII (COLOMBIAN OAK): CHARACTERISATION OF WOOD PHENOLIC COMPOSITION WITH RESPECT TO TRADITIONAL OAK WOOD USED IN OENOLOGY

Martinez-Gil, A; Cadahia, E; de Simon, BF; Gutierrez-Gamboa, G; Nevares, I; del Alamo-Sanza, M

Keywords: ellagitannins, Quercus humboldtii, oak heartwood, low molecular weight phenolic compounds

Más información

Título según WOS: QUERCUS HUMBOLDTII (COLOMBIAN OAK): CHARACTERISATION OF WOOD PHENOLIC COMPOSITION WITH RESPECT TO TRADITIONAL OAK WOOD USED IN OENOLOGY
Título según SCOPUS: Quercus Humboldtii (Colombian Oak): Characterisation of wood phenolic composition with respect to traditional oak wood used in oenology
Título de la Revista: Ciencia e Tecnica Vitivinicola
Volumen: 32
Número: 2
Editorial: Instituto Nacional de Investigacao Agraria e das Pescas
Fecha de publicación: 2017
Página de inicio: 93
Página final: 101
Idioma: English
DOI:

10.1051/ctv/20173202093

Notas: ISI, SCOPUS