Antioxidant and bacteriostatic effects of the addition of extract of quillay polyphenols (Quillaja saponaria) in the marinade of broiler chicken
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| Título según WOS: | Antioxidant and Bacteriostatic Effects of the Addition of Extract of Quillay Polyphenols (Quillaja saponaria) in the Marinade of Broiler Chicken |
| Título según SCOPUS: | Antioxidant and bacteriostatic effects of the addition of extract of quillay polyphenols (Quillaja saponaria) in the marinade of broiler chicken |
| Título de la Revista: | Revista Brasileira de Ciencia Avicola |
| Volumen: | 13 |
| Número: | 1 |
| Editorial: | Fundacao APINCO de Ciencia e Tecnologia Avicolas |
| Fecha de publicación: | 2011 |
| Página de inicio: | 71 |
| Página final: | 79 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1590/S1516-635X2011000100011 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |